GAZİANTEP / NİZİP - Mehmet Niyazi Marufoğlu Ortaokulu

mnm734758gmail.com
Fırat Mahallesi Hürriyet Sokak No.4 Nizip/Gaziantep
Vizyon
OKULUMUZUN VİZYONU Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin, her veli öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. ‘’Bilgi, paylaştıkça çoğalır’’ felsefesinden yola çıkarak,yarını görecek şekilde hedefimizi oluşturduk ve eğitimin sac ayağını okulumuzda yapılandırarak, öğrenci-öğretmen-veli işbirliğini sağlayarak, öğrencilerimize daha faydalı olacağız. Öğrencilerimize,’’ Balık yemeyi değil de, balık tutmayı öğretme’’anlayışıyla yaklaşarak yaratıcı zeka üzerinde duracağız.
Misyon
OKULUMUZUN MİSYONU Biz,bütün öğrencilerimizin Atatürk ilkelerine bağlı;Laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen okuyan, sorup eleştirebilen araştıran ve düşünen; fikirlerini rahatlıkla ifade edebilen başkalarınındüşüncelerine saygı duyan ve geleceğe güvenle bakabilen gençlerimizi yetiştirmek için buradayız. Aynı zamanda , yeni bilgiler üretebilen ve ürettiğini paylaşabilen bireylerin yetişmesine fırsat tanıyoruz.
Başarılar
1- Okullar arası Bilgi Yarışmasında İlçe 2. liği 2- TKY Ekipler kategorisinde İlçe 2. lik
Kütüphane Kitap Sayısı :1900
Saatler
Okulumuzda Tam Gün Eğitim Yapılmakta Olup Öğle Arası Tatili 50 Dakika Olarak Uygulanmaktadır. Sabah Giriş: 08:10 Sabah Çıkış: 12:10 Öğle Giriş: 12:50 Öğle Çıkış: 14:20
ŞEHİR İÇİ DOLMUŞ İLE YAPILABİLMEKTE
Yerleşim Yeri
GAZİANTEP´E BAĞLI NİZİP İLÇESİ 141.000 NÜFUSLU SANAYİ VE TARIMDA GELİŞMİŞ EĞİTİME ÖNEM VEREN GÜZEL BİR İLÇEDİR.
İLÇE MERKEZİNDE